Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حوزه موسیقی  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اللهیاری از ابتدای خرداد ۹۸ کار خود را در دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز کرد. البته این یک شروع عادی نبود؛ به دلیل استعفای علی ترابی مدیر سابق دفتر موسیقی در واکنش به تصویب قانون کسر ۱۰ درصد از درآمد کنسرت‌ها، فشار روی این نهاد نظارتی زیاد شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتصاب اللهیاری به گونه‌ای در رسانه‌ها و میان اهالی هنر قلمداد شد که وی موافق این قانون است و مشکلی با آن ندارد. همین موضوع کمی او را تحت فشار انتقادات قرار داد. در این شرایط ممنوع الکار شدن دو خواننده نیز فشار‌ها را افزایش داد.

حالا حدود سه ماه از آغاز ریاست دفتر موسیقی با حضور محمد اللهیاری گذشته است. او کمی از زیر فشار‌ها خارج شده و دفتر موسیقی را به روال عادی خود بازگردانده است. با این مسئول وزارت ارشاد که شاید صدور تمامی مجوز‌ها را در حوزه موسیقی برعهده دارد، دقایقی به گفتگو نشستیم و درباره چند موضوع روز موسیقی با او صحبت کردیم. صحبت را از تصویب قانون کسر ۱۰ درصد از درآمد کنسرت‌ها و آخرین مراحل اجرایی آن آغاز کردیم. وی در این باره توضیحاتی ارائه کرد که ویدئو آن را در ادامه مشاهده می‌کنید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی سعی می‌کنیم دبیر اجرایی جشنواره موسیقی را برگردانیم

اللهیاری درباره استعفای چند مسئول جشنواره موسیقی فجر نیز بیان کرد: شاهین فرهت دبیر جشنواره که پیش از این منصوب شدند تا الان در سمت خود حضور داشتند و برنامه ریزی‌های خوبی انجام دادند. مدیر اجرایی جشنواره هم که قبل از حضور من در دفتر موسیقی در رسانه‌ها اعلام انصرف کردند، مسئولیت اجرایی انجمن موسیقی را برعهده دارند. این انجمن بازوی اجرایی دفتر موسیقی است. ما با انجمن گفتگو کردیم که مسئولیت اجرایی جشنواره را مانند گذشته داشته باشد. به هر حال باید جشنواره که نام فجر را دارد، آن گونه که در خور انقلاب اسلامی است، اجرا شود. امروز یا فردا فراخوان جشنواره در دور جدید منتشر می‌شود. امیدواریم شاهد حضور حداکثری گروه‌های موسیقی در این دوره باشیم. مهمترین دغدغه من این است که جشنواره‌ای که به نام انقلاب اسلامی است با حضور حداکثری هنرمندان برپا شود.

تکلیف جشنواره‌های تکراری چیست؟

در سال های اخیر در حوزه فرهنگ و هنر با جشنواره‌های مشابه با کارکردی شبیه به هم مواجه هستیم. موسیقی هم از این قاعده مستثنی نیست. این در حالی است که کمبود بودجه در وزارتخانه ارشاد دیده می‌شود. حالا رویکردی دیگر حاکم شده است و اللهیاری در این باره نیز توضیحاتی ارائه کرده که در ادامه ویدئوی آن را مشاهده می‌کنید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی روند صدور مجوز آلبوم پرحاشیه برای خواننده پر حاشیه

بسیاری از تهیه کنندگان موسیقی و خوانندگان برای اخذ مجوز با مشکلاتی مواجه هستند و روند دریافت مجوز را به کندی طی می‌کنند. محسن چاوشی و تهیه کننده جدیدترین آلبومش هادی حسینی بار‌ها اعتراض خود را به این روند اعلام کردند. حسینی در صفحه شخصی خود چند بار از روند اخذ مجوز خبر داد و اعلام کرد که برای عنوان آلبوم نیز مخالفت‌هایی به وجود آمده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی یراحی و راه رفتن روی لبه تیغ ممنوع الکاری

مهدی یراحی در چند ماه گذشته موزیک ویدئوی پاره سنگ را منتشر کرد. وی بخش‌هایی به این اثر اضافه کرد که از دفتر موسیقی مجوز نگرفته بود. به همین دلیل این خواننده از اجرای کنسرت و انتشار آهنگ محروم شد. پس از این که یراحی مجدد به روی استیج برگشت، در پایان کنسرت وی قطعه پاره سنگ پخش شد و مردم با آن همراهی کردند.

همین موضوع واکنش رسانه‌ها را در پی داشت و حتی صحبت از ممنوع الکار شدن مجددِ این خواننده به میان آمده بود. الله یاری در این باره نیز توضیحاتی ارائه کرده است که در ادامه مشاهده می‌کنید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

انتهای پیام/ 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: موسیقی وزارت ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۲۰۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند

نوربخش گفت: یکی از مهم ترین اتفاقاتی که سال گذشته توسط رئیس جمهور رخ داد تدوین، تصویب و ابلاغ «سند موسیقی» بود. اصل اینکه در نظام جمهوری اسلامی ایران موسیقی صاحب یک سند شده، خود به تنهایی اتفاق بزرگی است. به عنوان مثال در همین مساله کنسرت سال گذشته شهر اصفهان علیرضا قربانی که موجب لغو کنسرت این خواننده شد، اگر ماجرای تدوین و ابلاغ سند موسیقی نبود قطعا ما نمی‌توانستیم موفق به از سرگیری کنسرت‌های این هنرمند در اصفهان شویم. چون در این مسیر هیچ مقامی در هیج جای کشور نمی‌تواند مجوز صادر شده از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را نادیده بگیرد.

وی افزود: درواقع آنچه در سند موسیقی روی آن تاکید شده، مبتنی بر چنین الزامی است که هیچ نهادی غیر از شورای عالی امنیت ملی، نمی‌تواند کنسرت هر چهره شناخته شده یا کمتر شناخته‌ای در عرصه موسیقی را که مجوز برگزاری اجرای خود را از مراجع رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اخذ کرده باشد، لغو کند. در این چارچوب تنها مرجعی که بر اساس قانون می‌تواند روی لغو یک اجرای زنده موسیقایی اقدامات لازم به عمل آورد، شورای عالی امنیت ملی آن هم با «ذکر دلیل» است و گرنه هیچ نهاد یا دستگاه دیگری نمی‎تواند کنسرت دارای مجوز وزارت ارشاد را متوقف کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • (ویدیو) تعریف متفاوت محسن هاشمی از فائزه، مهدی و میرحسین موسوی
  • پشت‌پرده محبوبیت تیلور سوئیفت چیست؟
  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران
  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران | وقتی او در مورد پایان رابطه عاطفی خود حرف می‌زند...
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • فعالان سرود بیمه می‌شوند
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس